هر آنچه در مورد عسل باید بدانید
عسل مایعی شیرین است که توسط زنبورهای عسل با استفاده از شهد گل تولید می شود. این عیار با رنگ درجه بندی می شود ، عسل کهربا شفاف و طلایی اغلب قیمت خرده فروشی بالاتری نسبت به انواع تیره دارد.
طعم و مزه نوع خاصی از عسل بر اساس انواع گلهایی که شهد از آنها برداشت شده متفاوت خواهد بود.
هر دو نوع عسل خام و پاستوریزه موجود است. عسل خام از کندو خارج شده و مستقیماً بطری بسته بندی می شود و به همین ترتیب حاوی مقادیر کمی از مخمر ، موم و گرده خواهد بود. اعتقاد بر این است که مصرف عسل خام محلی به دلیل قرار گرفتن مکرر در معرض گرده در منطقه ، به آلرژی های فصلی کمک می کند. عسل پاستوریزه برای از بین بردن ناخالصی ها گرم و فرآوری شده است.
عسل دارای مقادیر زیادی مونوساکارید ، فروکتوز و گلوکز است و حاوی حدود 70 تا 80 درصد قند است که شیرینی آن را تأمین می کند. عسل همچنین دارای خواص ضد عفونی کننده و ضد باکتری است. علم پزشکی مدرن موفق به یافتن کاربردهای عسل در مدیریت مزمن زخم و مبارزه با عفونت شده است.
این مقاله مرکز دانش MNT شامل مختصری از تاریخچه عسل در طب سنتی است و برخی از مزایای بالقوه سلامتی آن را توضیح می دهد.
حقایق سریع درباره عسل
عسل با خاصیت ترمیم زخم و عمل ضد باکتری مرتبط است.
بیش از 5000 سال است که در پزشکی استفاده می شود.
عسل می تواند قند را در وعده های غذایی جایگزین کند ، گزینه سالم تری را فراهم می کند. با این حال ، آنها همچنین می توانند قهوه ای و رطوبت اضافی را به یک ظرف اضافه کنند.
به کودکان زیر 12 ماه عسل ندهید.
فواید
دانش مدرن در حال یافتن شواهدی برای بسیاری از کاربردهای تاریخی عسل است.
1) التیام زخم ها و سوختگی ها
مردم هزاران سال است که عسل را بخاطر مزایای سلامتی آن مصرف کرده اند.
مواردی وجود داشته است که افراد اثرات مثبت استفاده از عسل در درمان زخم ها را گزارش کرده اند.
مروری که در The Cochrane Library منتشر شد نشان داد که عسل می تواند به بهبود سوختگی کمک کند. نویسنده اصلی این مطالعه گفت: “عسل موضعی ارزان تر از سایر مداخلات است ، به ویژه آنتی بیوتیک های خوراکی که اغلب استفاده می شوند و ممکن است عوارض جانبی مضر دیگری نیز داشته باشند.”
با این وجود ، مدارک کافی برای اثبات کامل این ادعا وجود ندارد. در حقیقت ، یک مطالعه منتشر شده در The Lancet Infective Diseases به این نتیجه رسید که استفاده از عسل درجه پزشکی بر روی زخم های بیماران هیچ مزیتی نسبت به آنتی بیوتیک های طبیعی در بین بیماران تحت دیالیز ندارد.
هرگز نباید به نوزادان جوان عسل داده شود زیرا می تواند باعث بوتولیسم ، یک نوع مسمومیت غذایی نادر اما شدید شود.
2) کاهش مدت زمان اسهال
طبق بررسی های انجام شده بر روی عسل ، نشان داده شده است که از شدت و مدت اسهال می کاهد. عسل همچنین باعث افزایش مصرف پتاسیم و آب می شود که به خصوص در هنگام اسهال بسیار مفید است.
تحقیقاتی که در لاگوس ، نیجریه انجام شد ، نشان می دهد که عسل همچنین توانایی جلوگیری از عملکرد عوامل بیماری زا را که معمولاً باعث اسهال می شوند ، نشان داده است.
3) جلوگیری از ریفلاکس اسید
تحقیقات اخیر نشان داده است که عسل با پوشاندن مری و معده می تواند جریان رو به بالا اسید معده و غذای هضم نشده را کاهش دهد.
این امر به کاهش خطر ابتلا به بیماری ریفلاکس معده (GERD) کمک کرده است. GERD می تواند باعث التهاب ، ریفلاکس اسید و سوزش معده شود.
4) مبارزه با عفونت هاگ
در سال 2010 ، دانشمندان مرکز پزشکی آکادمیک در دانشگاه آمستردام در مجله FASEB گزارش دادند که توانایی عسل در از بین بردن باکتری ها در پروتئینی به نام دفنسین 1 است.
مطالعه اخیر در مجله میکروبیولوژی بالینی و بیماریهای عفونی اروپا نشان داد که نوع خاصی از عسل ، به نام عسل مانوکا ، می تواند از ته نشینی باکتری کلستریدیوم دیفیسیل در بدن جلوگیری کند. C. რთული به دلیل ایجاد اسهال و بیماری شدید شناخته شده است.
برخی مطالعات نشان داده اند که عسل مانوکا حتی ممکن است برای درمان عفونت های MRSA نیز مثر باشد.
دکتر جنکینز نتیجه گیری کرد:
“از قدیم شناخته شده است که مانوکا و سایر عسل ها خاصیت ترمیم زخم و ضد باکتری دارند. اما نحوه عملکرد آنها هنوز مشخص نیست. اگر بتوانیم دقیقاً دریابیم که عسل مانوکا چگونه MRSA را مهار می کند ، می تواند به عنوان درمان خط اول برای عفونت با باکتری هایی که به بسیاری از آنتی بیوتیک های موجود مقاوم هستند ، بیشتر استفاده شود. “
بر اساس تحقیق ارائه شده در مجله Letters in Applied Microbiology ، عسل مانوکا حتی ممکن است به مقاومت باکتریایی در برابر آنتی بیوتیک کمک کند. این نوع عسل بر علیه Ureaplasma urealyticum ، باکتری مقاوم در برابر آنتی بیوتیک های مختلف عمل می کند.
مطالعه ای که در ژورنال Pediatrics منتشر شد و در آن مقایسه عسل با دارونما در کمک به کودکان سرفه در طول شب نشان داد که عسل برتری دارد. محققان نتیجه گرفتند:
“والدین برای تسکین علامتی سرفه شبانه و مشکل خواب فرزندان خود به دلیل URI (عفونت دستگاه تنفسی فوقانی) محصولات عسل را بالاتر از عصاره خرما سیلان ارزیابی کردند. عسل ممکن است یک درمان ترجیحی برای سرفه و مشکل خواب مرتبط با URI دوران کودکی باشد. “
در مجله علمی جهان علمی ، محققان داده هایی را تأیید کردند که عسل طبیعی به اندازه محلول ضد عفونی کننده ائوزول در کاهش عفونت زخم موثر است.
شواهد زیادی در مورد استفاده از عسل به عنوان دارویی برای عفونت وجود دارد.
5) تسکین علائم سرماخوردگی و سرفه
عسل ممکن است در تسکین علائم سرماخوردگی یا سرفه مفید باشد.
سازمان بهداشت جهانی (WHO) عسل را به عنوان داروی طبیعی سرفه توصیه می کند.
آکادمی اطفال آمریکا نیز عسل را درمانی برای سرفه می داند.
با این حال ، آنها توصیه می کنند که عسل برای کودکان زیر یک سال مناسب نیست.
مطالعه 2007 توسط کالج پزشکی ایالتی پن نشان داد که عسل سرفه شبانه را کاهش می دهد و کیفیت خواب را در کودکان مبتلا به عفونت دستگاه تنفسی فوقانی به میزان بیشتری از داروی سرفه دکسترومتورفان کاهش می دهد.
6) جایگزینی شکر اضافه شده در رژیم غذایی
عطر و طعم شیرین عسل آن را به یک جایگزین ایده آل برای شکر در رژیم غذایی تبدیل می کند.
شکر اضافه شده در رژیم غذایی کالری اضافی را بدون هیچ گونه سود غذایی فراهم می کند. این می تواند منجر به افزایش وزن بدن شود ، که با افزایش خطر فشار خون بالا و دیابت همراه است.
بدون تأثیر منفی قندهای اضافه شده بر سلامتی ، می توان عسل را به مواد غذایی و نوشیدنی اضافه کرد تا طعم آن را شیرین کند. با این حال ، از آنجا که عسل هنوز شیرین کننده است ، مهم است که مراقب میزان مصرف عسل باشید.
استفاده دارویی
از عسل برای درمان طیف وسیعی از بیماری ها ، بیماری ها و جراحات استفاده شده است.
می تواند با داروهای دیگر مخلوط شود و روی پوست مصرف یا مالیده شود. پزشکان داروی آیورودا سعی کرده اند از عسل به عنوان درمانی برای موارد زیر استفاده کنند:
فشار